Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing is a field.
I will meet you there.
Rumi

Nieuwsgierig, resultaatgericht en ruimte maken voor mogelijkheden, typeert mij in drie woorden.

Ik wil weten waar het ├ęcht over gaat. Niet holle containerbegrippen, niet de quick fixes, of ellenlange rapporten. Door goed te luisteren en de juiste vragen stellen komen we samen tot de kern, dat waar het inderdaad ├ęcht over gaat.

En dan pas is er ruimte om de mogelijkheden te gaan zien en deze om te zetten in acties die jou als ondernemer of manager helpen om resultaat te halen.

Met een studie Rechten en 20+ jaar ervaring als International HR-generalist bij (internationale) organisaties en als trainer in veranderprocessen, ondersteun ik kleine tot middelgrote organisaties in het opzetten en professionaliseren van HRM-strategie en -beleid en de ontwikkeling van leiderschap op alle niveaus.

Ik heb plezier om in de dynamiek van inzoomen en uitzoomen tot de kern van iets te komen. Of dat nou een probleem is, een persoon of organisatievraagstuk. Wat is de essentie, en met dit gegeven, wat is de vervolgstap.

Ook in jouw bedrijf. Wat dat voor effect heeft, licht ik graag toe bij een kop koffie!

Ik ben ook de trotse moeder van drie inmiddels puberzonen, die mij veel geleerd hebben over het anders kijken naar situaties en mensen. Meesters in het ‘ont-wikkelen’ van iets ingewikkelds.

Bel voor een kop koffie en kennismaking: 06 549 33 607.

Achtergrond
Rechtsgeleerdheid (KUB, Tilburg)
Post-HBO HRM (Hogeschool van Amsterdam)
Transformatie (Pulsar Academie, Laag-Zuthem)
Mediation (Lenaerts-Meers Opleidingen, Gorinchem)
Lean Management (ProjectsOne/SN, Utrecht)

Werkgevers en opdrachtgevers
o.a. Oracle (De Meern), Pure Atria (Hoofddorp), AUCS (Hoofddorp), Opta (Den Haag), KPN (Den Haag), Kluwer Academic Publishers (Dordrecht), Me2 Design (Dordrecht), Fiton (Dordrecht), AB Enzymes (Darmstadt Dlnd), StartRuimte010, All Systems Up.

Nevenactiviteiten
Buurtbemiddelaar (MEE, Dordrecht)
Vice-Voorzitter (KDR&ZV, Dordrecht)
Coach vrijwilliger (Buzinezzclub, Rotterdam)